Nuestra visión

Un món en el qual empreses i organitzacions escolten a tots els seus usuaris en temps real per millorar la seva experiència a l'instant. Ens mou la idea que ningú marxi a casa amb el seu feedback al cap, sense haver-ho pogut expressar per manca de mitjans. En el nou mil·lenni és essencial obrir canals de comunicació directes entre clients i empreses, entre empleats i directius, entre usuaris i administració. RateNow és el canal per expressar el feedback aquí i ara.

Líder de mercado y trabajo duro

Més de 150 empreses a Espanya confien en RateNow per mesurar la satisfacció dels clients i empleats. El nostre equip treballa a la màxima potència per a que la teva organització sobresurti. Som inconformistes i ens agraden els clients que exigeixen el millor de nosaltres.

La nostra satisfacció és la teva.

Obsessionats amb el feedback

RateNow neix el 2015 per a convertir-se en referent global de feedback. Els seus fundadors comparteixen una obsessió: les empreses han de maximitzar la felicitat de clients i empleats, i amb aquesta finalitat han d'estar en constant comunicació amb ells.

Les persones no llegim la ment (encara!), les empreses tampoc. Disposar d'un termòmetre de satisfacció que tradueixi cada dia el feedback en insights accionables és imprescindible per navegar la incertesa en un món complex. A RateNow ens obsessiona el feedback, i ens agrada posar-ho fàcil, molt fàcil, per a que usuaris i empreses facin el millor "match" possible.

Fundadors

ALBERT ESPLUGAS

CEO

linkedin logo

VALENTINO COSTABILE

CFO

linkedin logo

RICCARDO BEGELLE

CMO

linkedin logo

GUILLERMO SÁNCHEZ

COO

linkedin logo

NARCÍS MALAGELADA

CTO

linkedin logo

Únete al equipo

A RateNow busquem talent apassionat i de mentalitat jove.
Hem nascut startup i volem seguir pensant com a tal encara que ja no ho siguem. El pensament lean i la fam de millorar estan en el nostre ADN. Si busques un lloc avorrit per jubilar-te còmodament, no som el teu destí.

Si busques reptes, envia'ns el teu CV i una carta de motivació que respongui a aquesta pregunta: per què tu?
VULL UNIR-ME
Inici
El teu sector
Digital
Analytics
Blog
Log in
Contacta'ns
Idiomes
×
Amb l'enviament del següent formulari acceptes la nostra Política de privacitat, donant el teu consentiment a que les teves dades siguin tractades per LEAN LEMON S.L.
Dono el meu consentiment per a rebre comunicacions sobre notícies, productes i serveis de RateNow.

Comença a millorar la teva Experiència Client ara mateix! 

Et contactem en menys de 24 hores

Albert

Amina

Guillermo

Fan del feedback ràpid? Res millor que una trucada/email: 
Atenció comercial: +34 919 906 768 / sales@ratenow.cx
Atenció al client: +34 936 314 738/ support@ratenow.cx
Estàs en bona companyia...
Ens apassiona el feedback ràpid
Un expert en CX et contactarà de seguida.
SEGUEIX NAVEGANT
×