RateNow aplica als terminals un FILM ANTIVIRAL efectiu al 99,9% CONTRA CORONAVIRUS

Més informació

RATENOW ANALYTICS: ANALITZA EL FEEDBACK EN TEMPS REAL

Identifica tendències i oportunitats a l'instant per millorar l'experiència del client i potenciar la teva marca
RateNow faces
DEMANA UN PRESSUPOST

Millora la teva reputació amb el Net Promotor Score

Quants clients parlen bé de la teva marca? Quants clients parlen malament d'ella? Mesura la satisfacció del públic en temps real amb els principals índexs de màrqueting (Net Promotor Score, CSAT), millora la seva experiència a l'instant i eleva la reputació de la teva marca. Converteix als teus clients en ambaixadors.

Rànquing de satisfacció per identificar oportunitats

Compara totes les teves botigues, serveis, ubicacions... en temps real per identificar àrees de millora de manera immediata. Quin servei rep una valoració més baixa? De quin local surten més insatisfets els clients? En quines botigues tinc un problema de personal o de temps d'espera? Els recursos són molt limitats, posa el focus allà on està el problema.

Compara't amb un benchmark sectorial

Estàs per sobre de la mitjana de el sector? Estàs per darrere dels teus competidors? Exigeix un major rendiment al teu equip comparant-te amb empreses o institucions similars a la teva. Emula als líders, incorpora les seves millors pràctiques i converteix-te en un d'ells! Gràcies a la seva extensa xarxa de clients, RateNow ofereix benchmarks propis en els seus principals sectors: retail, sanitat, atenció a l'usuari, cultura ...

Avalua i incentiva al teu personal

Avalua el teu personal de forma contínua per promoure un servei excel·lent. Mesura el rendiment i la simpatia de cada empleat. Identifica els empleats més ben valorats i dissenya una política d'incentius objectiva, basada en la satisfacció de client. Premia l'empleat del mes per motivar la plantilla i forma als treballadors que necessiten més ajuda.

Close the loop per reconquistar

Converteix als detractors en promotors comunicant-te amb els usuaris descontents que deixen les seves dades de contacte. L'experiència més memorable no és un simple compravenda sense incidents, és un final feliç després d'un heroic rescat de la crisi. El client reconquerit serà el més lleial a la teva marca, la gent valora l'esforç que inverteixes en recuperar-los.

Difon la teva bona reputació per multiplicar vendes

Divulga en els teus mitjans el percentatge de clients satisfets per a que més gent confiï en la teva marca. Comparteix les valoracions de RateNow a les xarxes socials o integra el nostre certificat de qualitat a la teva web. Els clients satisfets atreuen més clients. No siguis tímid ni (massa) humil, ¡digues-li al món quants promotors tens!
Ordena establiments per valoració, segmenta per ubicació i servei
Compara't amb un benchmark sectorial
Evalua al teu personal per a promoure un servei excel·lent
Contacta amb els detractors i converteix-los en promotors

Vols millorar l'experiència dels teus clients i fer créixer el teu negoci?

DEMANA UN PRESSUPOST
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i/o de tercers per: l'anàlisi, contingut personalitzat i/o publicitat. Fes clic en ACCEPTAR per a permetre l'ús de les mateixes. Pot obtenir més informació en la nostra pàgina de Política de Cookies.

Inici
El teu sector
Digital
Analytics
Blog
Log in
Contacta'ns
Idiomes
×